Pinnharvsgatan 3 D / Bifrost / Mölndal

STOR 1:A MED NYTT BADRUM OCH LÅG AVGIFT!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 826 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Bottenplan (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pinnharvsgatan såldes av oss 2019-11-08. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Pinnharvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STOR 1:A MED NYTT BADRUM OCH LÅG AVGIFT! MÖJLIGHET ATT BYGGA EN ALTAN.

Välkomna till en stor och ljus lägenhet med närhet till det mesta! 10 min busstur till Chalmers, mataffär och skog runt hörnet och en kort promenad från Mölndal centrum och nya gallerian. Dessutom ingår både värme, va, bredband och kabel-tv i avgiften!

Bostaden har en stor hall med hel garderobsvägg, ett totalrenoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin och en rymlig klädkammare för ytterliga förvaringslösningar. Vidare in möts ni av ett stort vardagsrum med möjlighet att bygga en sovalkov med plats för dubbelsäng. Här finns också plats för soffgrupp och tv-möbel. Mycket ljusinsläpp och originalbevarad ekparkett. Köket går i vit och grå kulör med plats för mindre matbord intill fönstret som vetter åt innergården. Vita luckor, kyl och frys i halvhöjd, spis och ugn samt gott om arbetsyta. Det finns möjlighet att bygga en altan till lägenheten, efter godkännande av styrelse och kommun.

På en lugn återvändsgata bor ni endast 200 m från både busshållplats och matbutik. Närhet till förskolor, skolor och nya Mölndals Galleria. Fantastiska Änggårrdsbergen ligger runt knuten med fin natur och bra motionsslingor. I föreningen finns övernattningslägenhet att tillgå, flera tvättstugor och välskötta innergårdar.
Välkomna till en bostad ni kommer trivas i, med närhet till allt man behöver.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bifrost

Centralt område med något av ett drömläge med naturen som närmsta granne men bara en cykeltur från storstadspulsen i Göteborgs city. Läget mitt emellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuder stora möjligheter för den friluftsintresserade. Närheten till Göteborgs centrum, Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljer uppskattar trevliga innergårdar, lekplatser och närhet till flera dagis och skolor i området.

Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat ligger inom synhåll och sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan ligger populära Safjällets naturreservat med bl.a. promenadstigar, elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. I dessa naturområden kan man ta oändliga promenader eller slå sig ner för en picknick uppe på berget med vid utsikt. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Service

I Bifrost ligger Hemköp med generösa öppettider. Gångavstånd till servicebutiker, pizzerior, fruktaffär, blomsterhandel. I närområdet finns det även populärt bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gång- och cykelavstånd till Mölndals innerstad med sitt stora serviceutbud

Kommunikationer

Bifrost ligger ca 1,5 km norr om Mölndals centrum som nås på ca 15 min promenad. Bifrost har cykelavstånd till nästan allt. Mölndals centrum når man på ca 5 min medan man på knappa 20 minuters cyklar till Korsvägen eller Chalmers. Bifrost har bra kollektivtrafik med buss både mot Göteborgs centrum via Sahlgrenska och Linnéplatsen och mot Mölndal och vidare mot AstraZeneca och Balltorp. Från Mölndalsbro (ca 1,5 km) går både lokaltåg, många bussar och flera spårvagnar. Bifrost har ett centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås via Landvetter.

Familjeliv

Det finns flera dagis i området som t.ex. Bifrost, Toltorp, Jungfrustigen-Torallastigen samt Hagåker. Närmsta skola är Västerbergsskolan (F-5), men även gångavstånd till Bosgårdsskolan (F-3), Fässbergsskolan (4-9) och Toltorpsskolan (F-5).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.