Pinnharvsgatan 3 D

Pinnharvsgatan 3 D

Slutpris

1 850 000 kr


Bifrost— Mölndal

Pinnharvsgatan 3 D


Slutpris
1 850 000 kr

Bifrost— Mölndal

STOR 1:A MED NYTT BADRUM OCH LÅG AVGIFT!

STOR 1:A MED NYTT BADRUM OCH LÅG AVGIFT! MÖJLIGHET ATT BYGGA EN ALTAN.

Välkomna till en stor och ljus lägenhet med närhet till det mesta! 10 min busstur till Chalmers, mataffär och skog runt hörnet och en kort promenad från Mölndal centrum och nya gallerian. Dessutom ingår både värme, va, bredband och kabel-tv i avgiften!

Bostaden har en stor hall med hel garderobsvägg, ett totalrenoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin och en rymlig klädkammare för ytterliga förvaringslösningar. Vidare in möts ni av ett stort vardagsrum med möjlighet att bygga en sovalkov med plats för dubbelsäng. Här finns också plats för soffgrupp och tv-möbel. Mycket ljusinsläpp och originalbevarad ekparkett. Köket går i vit och grå kulör med plats för mindre matbord intill fönstret som vetter åt innergården. Vita luckor, kyl och frys i halvhöjd, spis och ugn samt gott om arbetsyta. Det finns möjlighet att bygga en altan till lägenheten, efter godkännande av styrelse och kommun.

På en lugn återvändsgata bor ni endast 200 m från både busshållplats och matbutik. Närhet till förskolor, skolor och nya Mölndals Galleria. Fantastiska Änggårrdsbergen ligger runt knuten med fin natur och bra motionsslingor. I föreningen finns övernattningslägenhet att tillgå, flera tvättstugor och välskötta innergårdar.
Välkomna till en bostad ni kommer trivas i, med närhet till allt man behöver.


Boarea
38 kvm
Avgift
2 826 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Bottenplan (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.