Ponnygatan 2 B / Åby / Mölndal

RENOVERAD 2:A MED BALKONG I SYD

Slutpris
2 015 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
3 319 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ponnygatan såldes av oss 2019-01-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ponnygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in i en mycket välplanerad 2:a på 43 kvm med rymlig balkong i söder. Den ljusa och öppna planlösningen skapar härliga, sociala ytor och ger gott om ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har renoverats och erbjuder stilren design och funktion i hög klass. Busshållsplatsen ligger utanför och tar dig till Göteborg på ca 20 min. Bostaden ligger på bottenplan men balkongen ligger inte på marknivå tack vare husets förhöjning på baksidan.

I hall och kök ligger ett läckert marmorgolv i mörk kulör, och i resterande lägenheten ligger ett enhetligt ljust laminatgolv. I hallen finns ett en stor skjutdörrsgarderob, vidare in når ni det fina köket i hög klass med bra attribut som underlättar vardagen. Gott om plats för matbord intill fönster. I anslutning ligger det lättmöblerade vardagsrummet. Vidare in i bostaden ligger det stora sovrummet med en hel garderobsvägg med skjutdörrar. I anslutning ligger balkongen som vetter åt söder och erbjuder härlig solljus på dagen. Det helkaklade badrummet är i fint skick och har de lilla extra så som spotlights med dimmer, duschkabin med massage och radio samt golvvärme och tvättmaskin.

I Åby bor man på gång och cykelavstånd till Mölndals nya innerstad med dess utbud av caféer, restauranger, affärer samt kommunikationer. I närområdet finns även matbutik, Åbys äventyrsbad, Åby travbana och träningscenter. Busshållplatsen ligger ca 150 m från bostaden och tar dig in till Göteborg på ca 20 min.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration