Ponnygatan 4 A / Åby / Mölndal

FIN 4:A HÖGST UPP MED BALKONG I SOLIGT SYDVÄSTLÄGE!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
5 583 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ponnygatan såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ponnygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna hemtrevliga och fina hörnlägenhet på Ponnygatan 4:a! Här ges ett perfekt tillfälle att förvärva en välplanerad och genomgående ljus lägenhet med balkong i soligt sydvästläge samt fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljus i hela bostaden!

Bostaden är fördelad på 94 kvm med ett stort och modernt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Köket har vita köksluckor, bänkskiva i ek samt rostfria vitvaror. Från köket har man utgång till den härliga balkongen som är belägen under tak, med ett insynsskyddat och högt beläget läge! Vardagsrummet är luftigt, ljust och lätt att möblera. Vidare har du tre fina sovrum med gott om förvaring. Badrummet är precis nyrenoverat och är helkaklat i sobra toner. Inrett med dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod och spegelförvaring samt golvvärme. Säljaren har även gjort om tidigare klädkammaren till en praktisk tvättdel som är inredd med både tvättmaskin och torktumlare ifrån Siemens samt med en bra arbetsbänk ovan. Hallen är inbjudande och rymlig med fyra inbyggda garderober för förvaring. Precis intill hallen ligger gästtoaletten. Till lägenheten finns ett rymligt förråd om ca 7 kvm.

Föreningen har en fin och välskött innergård med flera avdelningar med bänkar och bord samt klätterställningar och rutschkana.
Från lägenheten är det nära till buss, förskola, skola och Åby fritidscentrum. På bekvämt gångavstånd ligger Mölndals centrum och Galleria med hela dess utbud av butiker, mataffärer och restauranger.

Välkommen på visning till en bostad där det bara är att flytta in och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åby

Stadsdelen Åby består flerbostadshus, radhus och villor. I Åby finns bl.a. matbutik, pizzeria, smörgåsbutik, frisörer, loppisar o bensinstation med servicebutik. Åby ligger strax sydväst om Mölndals Innerstad med gångavstånd till galleria, restauranger, spårvagn, tåg och torghandel

Shopping

Mölndal Galleria ligger på gångavstånd från Åby och är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Med 65 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria en naturlig del av Mölndals innerstad. Gallerian finns intill Knutpunkt Mölndalsbro, Västtrafiks resecentrum, där tåg, bussar och spårvagnar stannar på väg till och från hela Göteborgsregionen. https://molndalgalleria.se/

Åbytravet

Åbytravet är numera Europas modernaste trav- och ridsportsanläggning som årligen lockar runt 100 000 gäster. Här tävlas det i huvudsak onsdag eller torsdag men de riktiga höjdpunkterna är STL, sex lördagar om året med Olympiatravets final, Åby Stora Pris och SM helgen som juveler i kronan.

Kommunikation

Spårvagn (2, 4) åker till Mölndal till och från Göteborgs central. Det går både Västtåg och Öresundståg förbi Mölndal med riktning Kungsbacka/GBG. Lila express är en buss som går från Torslanda via Frölunda till Mölndal och vidare mot Mölnlycke. Buss 451, 25, 751, 755 och 761 går alla inom Mölndal.

Familjeliv

I Åby finns flera förskolor och Katrinebergsskolan som är en F-6-skola med grundsärskola. Läs mer om skolan på https://www.molndal.se/startsida/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/katrinebergsskolan.html I Åby finns även mataffär, vårdcentral, fotbollsplan, sim- och ishall.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.