Ridspögatan 4 C / Åby / Mölndal

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 560 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ridspögatan såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ridspögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 1:a om 46 kvm i entréplan med inglasad balkong! Ljus hall med plats att hänga av sig samt bra förvaring i garderober och en större klädkammare. Härligt kök med sidobänk och plats för rejält matbord framför det stora köksfönstret. Möblerbar inglasad balkong ger ett extra rum stora delar av året. Rymligt vardagsrum som rymmer både sovrumsdel och soffhörna. Stort fönster mot balkongen med bred fönsterbänk i marmor. Badrum med duschkabin och plats för skåp.

Brf Korndahl är en populär och välskött stor förening med många användbara lokaler som fritidslokal, gästlägenhet, gym & bastu. Husen ligger runt två lummiga och populära innergårdar. Här finns mycket växter och blommor. Härlig solbänk, många lekredskap, volleybollnät och flera uteplatser både under tak och i det fria. Åby har närhet till både kommunikationer, service och gångavstånd till Mölndals centrum samt Åby fritidscentrum för den sportintresserade.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration