Roten M 38 / Mölndal - Kvarnbyn / Mölndal

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea/biarea
152/31 kvm
Driftkostnad
32 309 kr/år
Tomtarea
431 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Roten M såldes av oss 2015-03-08. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Roten M

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölndal - Kvarnbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

PITTORESKA KVARNBYN - STILFULL VILLA BYGGD ÅR 2000 I ÄLDRE STIL

Missa inte detta unika hus mitt i historiska Kvarnbyn där kullerstensgator slingrar sig mellan gamla träkåkar som har anor från mitten av 1800-talet. Huset byggdes år 2000 i gammal stil med återanvända material från äldre disponentvillor för att smälta in i omgivningen. Här möts det gamla med det moderna i en fantastisk blandning.

Härliga sällskapsytor i rymligt modernt kök med stor matplats och öppen spis. Ljust vardagsrum och pampig hall som når upp till taknocken. Fyra sovrum och två badrum, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. Separat gäststuga med förråd samt två parkeringar på tomten. Arkitektanlagd fin trädgård med lugnt läge på återvändsgata bredvid stor park.

Här bor man otroligt fint och modernt i en historisk miljö med gångavstånd till dagis, skolor, kommunikationer och brett serviceutbud i Mölndals centrum. Med cykel tar det ca 20 minuter till Liseberg. Snabb inflyttning möjlig.

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.