Södermalmsgatan 22 / Södermalm / Mölndal

STORA SOCIALA YTOR - FRITT LÄGE

Slutpris
9 000 000 kr
Boarea/biarea
195/100 kvm
Driftkostnad
43 652 kr/år
Tomtarea
1 157 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Södermalmsgatan såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Södermalmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STORA SOCIALA YTOR - FRITT LÄGE
Missa inte detta underbara hus som måste upplevas på plats. Här möts man av fantastiska sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum & matsal och bibliotek med utgång till stor inglasat uterum, altan och balkong. Rymligt kök med köksö och fina arbetsytor med stenbänkar och stor matplats. Mysigt allrum med vacker öppen spis med braskassett. Bastu och två badrum som båda rymmer badkar och dusch. Fin tvättavdelning och bra förvaring med klädkammare och flera förråd. Stort dubbelgarage med plats för arbetsbänkar.

Stor uppvuxen lummig trädgård med många olika avdelningar och fina växter, buskar och träd. Trevligt lugnt läge på återvändsgata i populära Södermalm som gränsar till Änggårdsbergen, precis på gränsen mellan Mölndal och Göteborg. Här bor man både lugnt i trevligt villaområde men bara en promenad genom skogen eller en cykeltur från stadspulsen i Göteborg.

Besiktningsprotokoll ligger under bilagor!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Toltorpsdalen

Natursköna Toltorpsdalen är ett område för dig som vill bo med närhet till både pulserande cityliv samt fina strövområden.

Nöje och service

I Toltorpsdalen finns matbutik och diverse restauranger. En kort cykeltur bort så når du även Mölndals innerstad med galleria med cirka 60 butiker samt mataffärer, restauranger och caféer.

Sport och fritid

För den aktiva livsstilen erbjuds fina strövområden och löparspår på antingen Safjället eller Ängårdsbergen. Uppe i skogarna på Ängårdsbergen så finns det även gott om MTB-cyklister då området är välkänt för fina cykelspår.

Kommunikationer

Från Toltorpsdalen är det enkelt att ta sig ut på äventyr antingen med bil eller kollektivtrafik. Buss avgår med täta avgångar mot Göteborgs innerstad via Sahlgrenska och Linné bland annat. Det samma gäller om man föredrar att åka mot Mölndals innerstad alternativt Högsbo och Frölunda Torg. Med bil så tar ni er med lätthet ut mot antingen E6 eller till Söderleden för vidare färd norr eller söder ut.

Familjeliv

I närområdet finns Toltorps förskola, Toltorpsskolan för åldrana F-5 samt Sörgårdsskolan med åldrarna 6-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.