Södra Forsåkersgatan 59 / Mölndal - Hulelyckan / Mölndal

Slutpris
1 840 000 kr
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
18 619 kr/år
Tomtarea
378 kvm
Rum
2 rum
Byggnadstyp
1 plan med vind
Såld
2014-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Forsåkersgatan såldes av oss 2014-07-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Södra Forsåkersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölndal - Hulelyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

IDYLL I HULELYCKAN - HÄRLIG TRÄDGÅRD

Missa inte detta charmiga hus. Känsla av att bo på landet men ändå nära till allt. Lättskött uppvuxen och välplanerad mindre tomt med utsikt! Flera uteplatser och altaner. Stor isolerad friggebod. Ca 5 min med cykel till Mölndals centrum med stort serviceutbud och bra förbindelser med både tåg, buss och spårvagn. Till Göteborgs centrum ca 10 min med bil och ca 25 min att cykla.

Välkomnande entéhall med gott om plats för förvaring. Stort kök med köksdel, matplats och ytterligare plats för t.ex. skrivbord. Vardagsrum ända upp till nock samt mindre sovrum. Stort badrum med dusch och tvättmaskin. Vind ger extra förvaring. Nära natur, affär, skola, dagis och buss.

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.