Störtfjällsgatan 130

Störtfjällsgatan 130

Slutpris

2 300 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Störtfjällsgatan 130


Slutpris
2 300 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

2:A I KVARNBYN MED TAKTERRASS

På Störtfjällsgatan 130 i populära Kvarnbyn välkomnas du till en ljus bostad belägen högst upp i huset med takterrass som ger dig en vacker utsikt över Mölndal och grönskan, bort mot Liseberg. Bostaden om 63 kvm är fördelad om ett ljust och rymligt sovrum med den gröna baksidan som närmsta granne, kök som är modernt med ljusa luckor samt uppdaterade vitvaror i form av modern kyl/frys samt diskmaskin från Whirpool, spishäll samt rostfri ugn och fläkt från Ikea. Bänkskivan i ek matchas med de ljusa kakel plattorna ovan som ger ett stilrent och fräscht intryck. I köket ryms även en matplats invid fönstret ut mot naturen.
Vidare ut i hallen så passerar vi en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter för att sedan ta steget in i det härliga, socialt planerade vardagsrummet. Här är det rikligt med ljusinsläpp från fönster samt balkongdörr, spännande vinklar i taket samt en mindre hörna där den läckra takkupolen släpper in fint dagsljus. I detta rum så ryms med lätthet en middagsplats samt soffgrupp för trevliga filmkvällar.
Från den högt belägna takterrassen erbjuds plats för bord och stolar där middagen kan intas med en härlig utsikt.

Välkomna på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 677 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 trappor
Såld
2019-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.