Tallkottegatan 27

Tallkottegatan 27

Slutpris

3 525 000 kr


Stensjön— Mölndal

Tallkottegatan 27


Slutpris
3 525 000 kr

Stensjön— Mölndal

STOR 2:A - RADHUSKÄNSLA & SJÖUTSIKT

Stor fin 2:a om välplanerade 65 m² med radhuskänsla med fantastisk utsikt över Stensjön och strandpromenaden. Bostaden i markplan med egen täppa & uteplats på framsidan samt stor fin altan om drygt 20 m² som vetter mot Stensjön. Hela lägenheten är luftig med genomgående stora rum med ljusa väggar och stora fönster som ger rymd. Både vardagsrum och sovrum har stora fönster med utsikt mot Stensjön. Stort välplanerat kök med kaffemaskin, helkaklat modernt badrum och välkomnande rymlig möblerbar hall. Både bostadens läge i markplan och planering med stora rum gör den praktisk för både ung och gammal. Mycket bra förvaring och externt förråd. BRF Mustad är en trevlig och välskött bostadsrättsförening som i år sänkte sina månadsavgifter med 4 %. I föreningen finns gemensam föreningslokal och gästlägenhet att hyra.

Stensjön ligger precis utanför dörren med sköna bad, kanotturer eller sköna promenader. Naturen kring Gunnebo slott ligger på bekvämt gångavstånd. Närhet till kommunikationer, dagis, skolor, restaurang och servicebutik. Snabb inflytt möjlig om så önskas.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 877 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 2
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Tallkottegatan såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Tallkottegatan.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.