Vänortsgatan 4 F / Bosgården / Mölndal

FIN & STOR 2:A I BOSGÅRDEN

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
ca 59 kvm
Avgift
4 078 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänortsgatan såldes av oss 2019-07-01. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vänortsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till hjärtat av Bosgården och denna fina 2:a om ca 59 kvm med cykelavstånd till Göteborg. Här flyttar ni in i en ljus, omsorgsfullt renoverad lägenhet, en trappa upp i huset med fransk balkong i bästa sydvästläge.

Ljus hall med två garderober för god förvaring, ett rymligt kök i ljus kulör med diskmaskin och matplats för upp till 6 personer. Badrummet är helkaklat med stor dusch och god förvaring, dessutom är det förberett för tvättmaskin. Stort sovrum med spotlights och skjutdörrsgarderober med spegeldörrar samt ett charmigt vardagsrum med fiskbensparkett där den enkelt ryms både soffgrupp och matgrupp. I anslutning ligger den franska balkongen.

I Bosgården bor du centralt och naturnära med närhet till bland annat bra kommunikationer, centrum och fina grönområden. Kollektivtrafiken når du bakom huset och Göteborgs innerstad når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik på ca 10 min. Söker du efter ett bekvämt boende nära stan så har du kommit rätt! Snabbt tillträde möjligt.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.