Vänortsgatan 4 D

Vänortsgatan 4 D


Bosgården— Mölndal

Vänortsgatan 4 DBosgården— Mölndal

Välplanerad 2:a i populära Bosgården

I ett centralt men lugnt område har ni nu chansen att förvärva en ljus och rymlig 2:a, endast en halv trappa upp i huset.

Lägenheten är välplanerad och har ett rymligt vardagsrum med fiskbensparkett på golvet, fransk balkong samt plats för både soffgrupp och matgrupp.
Det ljust inredda köket är välutrustat med alla nödvändiga apparater samt gott om arbetsyta. Här finns även gott om plats för ett matbord.
Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt flera garderober för förvaring.
Badrummet är helkaklat och utrustad med badkar, handfat, kommod, spegel och wc. Till bostaden har du både källarförråd samt vindsförråd!

I Bosgården bor du centralt och naturnära med närhet till bland annat bra kommunikationer, centrum och fina grönområden. Kollektivtrafiken når du bakom huset och Göteborgs innerstad når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik på ca 10 min. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
58 kvm
Avgift
4 116 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Vänortsgatan såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vänortsgatan.

Boka värdering
Khaibar Khisrawi
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad