Västra Eklanda höjd 64

Västra Eklanda höjd 64

Slutpris

7 695 000 kr


Eklanda— Mölndal

Västra Eklanda höjd 64


Slutpris
7 695 000 kr

Eklanda— Mölndal

Unikt - Exklusivt!

Högst upp som sista fastighet med områdets bästa läge på Eklanda Höjd presenterar vi nu detta pampiga parhus om hela 175 kvadratmeter boarea. Separat byggnad med stort garage och förråd om hela 30 kvadratmeter. Dessa unika objekt har efter nybyggnation ej exponerats fullt ut på andrahandsmarknaden och Hemnet förrän nu. Endast 3 parfastigheter är byggda i den här storleken och med detta läget.

Boendet har det mesta man kan önska sig. Fördelade på tre våningsplan har du stora sociala ytor och hela 4-5 sovrum (ett femte sovrum går lätt att ordna genom omdisponering av TV-rummet på mellanplanet). Ett representativt boende med braskamin och stora fönsterpartier som ger huset ett härligt ljus. Högst upp i huset finns en oerhört charmig takterrass i söderläge som inbjuder till många soltimmar. Master Bedroom ligger så som ett "penthouse" i dirkt anslutning till takterrassen, perfekt för att i lugn och ro avnjuta morgonkaffet. Förutom takterrassen finns även en balkong i det stora sovrummet på mellanplanet och hela två altaner i motsatta väderstreck på bottenplanet. Denna bostad erbjuder stora lättmöblerade rum, en rymlig tvättstuga i anknytning till groventrén samt goda förvaringsmöjligheter i form av både garderober och två separata förråd.

Fastighetens fantastiska geografiska läget medför endast 10 min restid till Göteborgs mest fashionabla golfbanor. Mästerskaps banan Hills samt klassiska Göteborgs Golfklubb i Hovås. Du cyklar in till Göteborgs city på 25 min, samtidigt som du enbart har 2,7 km till botaniska trädgården bredvid Göteborgs gröna oas Slottsskogen.

Trygga Eklanda passar perfekt för barnfamiljen. I denna idyll har barnen gång- eller cykelavstånd till skolan och både lekplatser, förskolor och naturen runt hörnet. Grönområden finner du vid Änggårdsbergen där du kan motionera och njuta av naturen. Med Köpcentrum 421 i närheten finns bland annat ICA Maxi, och all annan tänkbar service du kan tänkas behöva, nära till hands. Skulle utbudet trots allt inte räcka till kan du ta en tio minuters busstur till Mölndals Centrum eller också tar du dig till centrala Göteborg på cirka 30 minuter med kollektivtrafik.


Boarea/biarea
175/30 kvm
Driftkostnad
35 000 kr/år
Tomtarea
358 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-30

Mäklarhuset Mölndal

Denna parhus på Västra Eklanda Höjd såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Västra Eklanda Höjd.

Boka värdering

Beata Wennergren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.