Västra Eklanda höjd 77

Västra Eklanda höjd 77

Slutpris

6 635 000 kr


Eklanda— Mölndal

Västra Eklanda höjd 77


Slutpris
6 635 000 kr

Eklanda— Mölndal

Takterrass i sydväst-läge

Välkommen till Västra Eklanda höjd 77! Med ett mycket bra läge i området, i slutet av en återvändsgata och med direkt närhet till Änggårdens naturreservat ligger denna trivsamma radhusgavel byggd 2009.

Bostaden har genomgående hög standard och ett fint ljusinsläpp. Entréplan fördelas på ett fräscht kök i nära anslutning till ett stort vardagsrum. På entréplan finns även ett badrum, entré, tvättstuga/groventré samt rymligt förråd under trapp. På mellanplan finner man tre ljusa sovrum en rymlig klädkammare och ett stort familjebadrum med både badkar och dusch. På övre plan finns ett stort och härligt allrum/sovrum med utgång till den stora takterrassen. Huset är uppdaterat med ett digitalt värmestyrningssystem från Danfoss och har ett FTX-ventilationssystem vilket i kombination med fjärrvärme bidrar till god boendeekonomi. Bostaden har installerat Yale Doorman samt har öppen fiber via Gothnet.

Lättskött trädgårdstomt med stenlagd uteplats och gräsmatta samt den stora takterrassen i sydväst-läge, varifrån man har en vidsträckt utsikt över området! Carport/parkering med plats för två bilar samt isolerat och uppvärmt förråd på tomten.

Välkommen!


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
34 824 kr/år
Tomtarea
249 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-07-11

Mäklarhuset Mölndal

Denna radhus på Västra Eklanda höjd såldes av oss 2023-07-11. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Västra Eklanda höjd.

Boka värdering

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.