Björkhedsgatan 14 / Nossebro / Essunga

Trevligt 2-planshus med bergvärme

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
128/62 kvm
Driftkostnad
31 126 kr/år
Tomtarea
1 606 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna villa på björkhedsgatan såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Nossebro samt även på björkhedsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nossebro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trevliga villa med bra läge på hörntomt på Björkhedsgatan 14 i Nossebro. En stor trädgård omger huset och tomten gränsar mot grönområde.

Invändigt ger stora fönsterpartier ett skönt ljusinsläpp och interiört och exteriört är villan fräsch och välhållen. Fyra sovrum finns att tillgå fördelade på två plan förbundna med en härlig spiraltrappa.

Garage hör till fastigheten och bergvärme finns, vilket bidrar till låga driftskostnader.

Skola och vårdcentral finns i närheten och butiker och restauranger ligger också på bekvämt avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nossebro

I Nossebro, som är Essunga kommuns huvudort, bor ca 5 000 personer. Här kan man sista onsdagen i varje månad besöka en av Sveriges största marknader som drar 1000-tals besökare. Genom Nossebro flyter ån Nossan och utefter ån ligger camping och bad. Badhus med gym finns också. Här finns flera butiker, bland annat skoaffär, klädbutik och det välkända charkuteriet Eriksons samt givetvis matbutik.

Nöjen och evenemang i Essunga kommun

Sista onsdagen varje månad anordnas i Nossebro en av Sveriges största marknader och genom Essunga kommun går Retrovägen, där man kan besöka platser som är som de var "förr i tiden" - bland annat finns Retrolägenheten i Nossebro.

Sport och fritid i Essunga kommun

Vill man idrotta söker man sig lämpligen till Nossebro IF som håller till på Brovallen. Badhus med gym finns också. Även i Jonslund finns ett utomhusbad. Ett flertal aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Bussar utgår från Nossebro runt om i kommunen. Till Vara, med järnvägsstation, är det ca 19 km.

Skolor/förskolor i Essunga kommun

Essunga kommun har tre F-5 skolor; Bredöls skola F-5, Jonslunds skola F-5 och Nossebro skola F-5. Kommunen har en 6-9 skola som ligger i Nossebro centralort.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.