Fåglum Godegården 645 / Fåglum / Nossebro / Essunga

Gård med stora möjligheter

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
105/75 kvm
Driftkostnad
31 700 kr/år
Tomtarea
11 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
ESSUNGA FÅGLUM 1:8
Objekttyp
Gård
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna gård på fåglum såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Nossebro samt även på fåglum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fåglum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Fåglum och denna vackert belägna gård om 10 ha åker samt 1 ha övrig mark alldeles i utkanten av byn.

Bostadshuset med 3-4 sovrum, är omgivet av en härlig trädgård och gränsar åt alla håll mot de egna markerna.

Verkstadsbyggnaden erbjuder stora möjligheter för den egna verksamheten och rymmer både förråd, tre garage, verkstad och kontor/reception. Ytterligare ekonomibyggnader hör också till fastigheten.

Här finns möjlighet att bygga upp din egna dröm på gården. Varför inte behålla verkstäderna? Eller bygga om det till en hästgård? Möjligheterna är oändliga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fåglum

Orten Fåglum, ca en mil från Nossebro, är numera mest känt för postorderföretaget Ginza, med framgångsrik e-handel och butik på orten. Fåglum har ett aktivt föreningsliv, och många barnfamiljer är bosatta i området. Här finns också en nybyggd förskola. Festplatsen Krumbo, där det arrangeras bröllop och danser bl a, ligger också här.

Nöjen och evenemang i Essunga kommun

Sista onsdagen varje månad anordnas i Nossebro en av Sveriges största marknader och genom Essunga kommun går Retrovägen, där man kan besöka platser som är som de var "förr i tiden" - bland annat finns Retrolägenheten i Nossebro.

Sport och fritid i Essunga kommun

Badhus med gym finns i Nossebro. Även i Jonslund finns ett utomhusbad. Ett flertal aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen och i Fåglum finns Elmer-Fåglum FK.

Kommunikationer

Bussar utgår från Nossebro runt om i kommunen. Till Vårgårda, med järnvägsstation, är det ca 10 km från Fåglum.

Skolor/förskolor i Essunga kommun

Essunga kommun har tre F-5 skolor; Bredöls skola F-5, Jonslunds skola F-5 och Nossebro skola F-5. Kommunen har en 6-9 skola som ligger i Nossebro centralort. Förskola finns i Fåglum.

Liknande bostäder i närheten