Fåglum Godegården 657 / Fåglum / Nossebro / Essunga

Stor enplansvilla i trevliga Fåglum

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea/biarea
160/10 kvm
Driftkostnad
27 735 kr/år
Totalareal
2 278 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på fåglum såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Nossebro samt även på fåglum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fåglum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Fåglum, med perfekt pendlingsläge tack vare närheten till E20, ligger denna rymliga, charmiga enplansvilla med bra planlösning. Med fyra sovrum och två sällskapsrum samt två duschar och toalettrum rymmer huset även den lite större familjen. En härlig, uppvuxen trädgård med allehanda buskar och träd omgärdar villan, och flera stenlagda platser för utemöbler finns. Stenlagd uteplats under tak hittar man på baksidan. Läget är fritt och naturnära, alldeles i utkanten av Fåglum, och man ser långt ut över omgivande marker.

På orten bor många barnfamiljer och den nybyggda förskolan ligger ett stenkast bort från huset. Fåglum har ett aktivt föreningsliv, t ex en hembygdsförening och idrottsklubb. Affärer och annan service hittar man i Vårgårda, som även har tågstation, eller Nossebro ca en mil bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fåglum

Orten Fåglum, ca en mil från Nossebro, är numera mest känt för postorderföretaget Ginza, med framgångsrik e-handel och butik på orten. Fåglum har ett aktivt föreningsliv, och många barnfamiljer är bosatta i området. Här finns också en nybyggd förskola. Festplatsen Krumbo, där det arrangeras bröllop och danser bl a, ligger också här.

Nöjen och evenemang i Essunga kommun

Sista onsdagen varje månad anordnas i Nossebro en av Sveriges största marknader och genom Essunga kommun går Retrovägen, där man kan besöka platser som är som de var "förr i tiden" - bland annat finns Retrolägenheten i Nossebro.

Sport och fritid i Essunga kommun

Badhus med gym finns i Nossebro. Även i Jonslund finns ett utomhusbad. Ett flertal aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen och i Fåglum finns Elmer-Fåglum FK.

Kommunikationer

Bussar utgår från Nossebro runt om i kommunen. Till Vårgårda, med järnvägsstation, är det ca 10 km från Fåglum.

Skolor/förskolor i Essunga kommun

Essunga kommun har tre F-5 skolor; Bredöls skola F-5, Jonslunds skola F-5 och Nossebro skola F-5. Kommunen har en 6-9 skola som ligger i Nossebro centralort. Förskola finns i Fåglum.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.