Främmestad Brogården 250 / Nossebro / Essunga

Slutpris
1 990 000 kr
Referensnummer
135 412
Boarea
150 kvm
Objekttyp
Skogsfastighet
Såld
2014-04-22
Bostaden är såld!

Denna gård på Främmestad Brogården 250 såldes av oss 2014-04-22. Se alla våra försäljningar i Nossebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främmestad Brogården 250 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt och avskilt läge ligger denna skogsfastighet. Högt belägen på tomten ligger välskött 1½-plansvilla om ca 150 + 48 kvm. Villan uppfördes redan på 30-talet men genomgick en större om- och tillbyggnad 2003. Huset inrymmer idag bl.a kök, allrum, badrum, tvättstuga, 3-4 sovrum samt härligt inglasat uterum i anslutning till den stora altanen. Carport med plats för två bilar med snickarbod och kontor/gästrum. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten