Säterivägen 17 / Främmestad / Nossebro / Essunga

Välskött, trevlig villa i ett plan

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
107/63 kvm
Driftkostnad
39 496 kr/år
Tomtarea
945 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna villa på säterivägen såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Nossebro samt även på säterivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främmestad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Främmestad ligger denna rymliga, välskötta enplansvilla. Läget är lugnt i en återvändsgränd och tomten gränsar mot grönområden på två håll.

På ett praktiskt, välplanerat plan finns tillgång till upp till hela 4 sovrum. Stort kök och vardagsrum samt kombinerad groventré/tvättstuga och förråd hör också till. Garaget är vidbyggt huset och nås även inifrån.

På baksidan finns ett uterum för mysiga kvällar och i trädgården finns flera perennplanteringar, äppleträd och många bärbuskar som vinbär, hallon och jordgubbar.

Den lilla orten Främmestad är lugn och barnvänlig och en förskola samt en pizzeria finns här. Övrig service hittar man i Nossebro ca 1 mil bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Främmestad

Av folket i trakten är nog Främmestad främst känt för sin folkpark Råglannaparken där det arrangeras danser, loppmarknader och andra evenemang. Främmestad är en mycket gammal sätesgård känd sedan 1300-talet och när järnvägsstationen invigdes 1915 började orten växa. Numera är järnvägen nedlagd, men bussar tar dig bland annat till kommunens huvudort Nossebro.

Nöjen och evenemang i Essunga kommun

Sista onsdagen varje månad anordnas i Nossebro en av Sveriges största marknader och genom Essunga kommun går Retrovägen, där man kan besöka platser som är som de var "förr i tiden" - bland annat finns Retrolägenheten i Nossebro.

Sport och fritid i Essunga kommun

Vill man idrotta söker man sig Främmestad IF. Badhus med gym finns i Nossebro och även i Jonslund finns ett utomhusbad. Ett flertal aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Bussar utgår från Nossebro runt om i kommunen. Till Vara, med järnvägsstation, är det ca 19 km från Nossebro.

Skolor/förskolor i Essunga

I Främmestad finns en fin förskola. Essunga kommun har tre F-5 skolor; Bredöls skola F-5, Jonslunds skola F-5 och Nossebro skola F-5. Kommunen har en 6-9 skola som ligger i Nossebro centralort.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.