Eksvängen 18

Eksvängen 18

Slutpris

7 050 000 kr


Öjersjö— Partille— Nyproduktion

Eksvängen 18


Slutpris
7 050 000 kr

Öjersjö— Partille— Nyproduktion

Nybyggt och modernt boende med bästa läget i området!

Längtar du efter nyproduktion, ett riktigt fräscht och modernt boende med bästa läget i området? Vill du ha ett smart hus som andas framtid, där man även tagit hänsyn till klimat och miljö? Vill du ha ett hus och en närmiljö som tillåter dig och din familj att koppla av och trivas från dag 1? Då kan detta vara drömmen för dig då parhuset på Eksvängen 18 i Öjersjö Hagar erbjuder allt detta.

Husen i detta område är svanenmärkta, utrustade med solceller och har vid tillträdet färdigställd trädgård med altan, stensättning, gräsmatta, häck vid tomtgräns och pergola. Invändigt väntar kök och vardagsrum i öppen planlösning, ljuvlig altan med naturen som granne på baksidan, badrum i varje plan, tre sovrum och härligt allrum.

Öjersjö Hagar är ett nytt område i Gökegård och här har man gångavstånd till den fina badsjön Kåsjön, nära till motionsspår, milsvida vandringsleder, golfbana och mycket mer. I Öjersjö finns det gott om aktiviteter också för barn och ungdomar och det finns flera förskolor och skolor (Öjersjö brunn och Storegårdens skola)Kommunikationerna är bra och du når både Partille och Göteborg city bekvämt med både buss och bil.

Carport, laddbox och förråd finns.

Vid intresse av denna bostad är du välkommen att göra en intresseanmälan via annonsen!


Boarea
126.5 kvm
Driftkostnad
28 003 kr/år
Tomtarea
318 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.