Sök Meny
Såld

Partille / Öjersjö - Öjersjö Mossenområdet / Furubergsvägen 10

Villadröm i naturskönt läge

Fantastisk familjevilla för dig som drömmer om ett hem med härliga utrymmen och en stor privat sfär. Här får man solig plan trädgård med altan i bästa solläge, gästhus, fristående garage och bergvärme. Huset inrymmer bl. a. ett modernt och exklusivt kök, två helkaklade fräscha badrum, helkaklat tvättutrymme, ett vardagsrum med braskamin à la kakelugn och ett allrum. Den stora tomten erbjuder utrymme för all slags rekreation och är så planerad att den kräver minsta möjliga skötsel. Här finns plats för både studsmatta och fotbollsmatcher och för den odlingsintresserade finns inga gränser. Allt beläget i lugnt villaområde intill skogsparti och minimalt med trafik i attraktiva Öjersjö som har bra skolor (det finns genvägar genom området till skola och buss ) närhet till natur för cykling och sköna promenader samt badsjöar. 15 min till Göteborg eller flygplats.

Sponsrade länkar
Partille / Öjersjö / Öjersjö Mossenområdet
Furubergsvägen 10
Slutpris: 7 560 000 kr
Boarea: 164 kvm
Driftkostnad: 30 485 kr/år
Tomtarea: 2023 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Öjersjö /
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!