Isfabriksvägen 13

Isfabriksvägen 13

Slutpris

5 000 000 kr


Öjersjö— Partille

Isfabriksvägen 13


Slutpris
5 000 000 kr

Öjersjö— Partille

Sjönära och modern lägenhet med alla rätt!

På Isfabriksvägen 13, som är beläget som sista hus, finner ni denna attraktiva och stilfulla 3:a med ett underbart sjönära läge vid Stora Hålsjön. Utsikten avnjuts bäst från balkongen, som dessutom är inglasad, men även inifrån bostaden är sjön påtaglig och bidrar till en skön atmosfär som verkligen karaktäriserar detta boende. I en genomtänkt planlösning kombineras här både funktionalitet och komfort. Här erbjuds luftiga sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, härlig rymd, fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och exklusiva materialval. Interiört finner man b.la ett välutrustat Vedumkök med kvalitativa vitvaror, helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin, rymlig klädkammare och två stora sovrum. Detta är ett boende för den som söker ett unikt och bekvämt hem på en stilla och underbar plats med närhet till vacker natur, vandringsleder, rogivande omgivningar och goda kommunikationer men som samtidigt vill ha närheten till storstadens allomfattande utbud. Egen plats i carport, bredband och tv via fiber, vatten och värme ingår i den låga avgiften.

I Brf Isfabriken är det lätt att trivas! Här finner man god livskvalité och fina omgivningar med stilla natur, motionsstigar, flera sjöar för bad och fiske samt svamp- och bärskog i nära anslutning. Stora Hålsjön ligger intill husen och på kort promenadavstånd ligger Lilla Hålsjön som har badplats med brygga. Ett utslag bort ligger Partille golfklubbs 18-hålsbana och restaurang. Busshållplatsen ligger mycket nära och på endast 15 minuter når man Korsvägen i centrala Göteborg. Välkommen hem!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 371 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-02-11

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Isfabriksvägen såldes av oss 2021-02-11. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Isfabriksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.