Råbackaslingan 21

Råbackaslingan 21

Slutpris

7 550 000 kr


Öjersjö— Partille

Råbackaslingan 21


Slutpris
7 550 000 kr

Öjersjö— Partille

Fräsch 2-plansvilla i Öjersjö!

Råbackaslingan 21 är nu till salu! Här erbjuds en välplanerad, modern och ljus villa i två plan med genomgående fina materialval. Här kan hela familjen njuta av generösa ytor, en insynsskyddad hörntomt med härliga altaner, välskött trädgård och naturen och Partille golfklubb som närmsta grannar. På sommaren kan du bada i Stora Hålsjön som finns nära och vintertid finns längdsskidspår precis utanför husknuten.

På entréplanet finns hall med skjutdörrspartier, vardagsrum med braskamin och utgång till den härliga trädgården på baksidan, rymligt kök med matplats vid fönster och utgång till uteplatsen på framsidan, rymlig separat tvättstuga med groventré samt badrum med dusch i hallen.

Den fina trappan leder upp till övervåningen där du välkomnas av ett väl tilltaget allrum och härlig rymd. På det här planet finns husets andra badrum samt husets tre sovrum som enkelt går att göra till fyra för den som så önskar.

Fastigheten ligger i ett barnvänligt nyare bostadsområde i Öjersjö med gångavstånd till lekplats, förskola och kommunikationer.
Göteborg nås smidigt med både med bil och med buss och Landvetter flygplats nås med bil på ca 15-20 minuter.


Boarea
149 kvm
Driftkostnad
47 587 kr/år
Tomtarea
634 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.