Rådjursstigen 19B / Öjersjö / Partille

Rymlig renoverad villa med härligt sjönära läge!

Slutpris
8 200 000 kr
Boarea/biarea
169/24 kvm
Driftkostnad
29 798 kr/år
Tomtarea
730.6 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna villa på rådjursstigen såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på rådjursstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett läge utöver det vanliga väntar en modern och renoverad villa på sina nya ägare. Huset ligger på en lugn återvändsgata med ett härligt utsiktsläge mot sjö och natur, en riktig dröm för barnfamiljen med sin optimala planlösning. Entréplan med två sovrum, allrum, tvättstuga, bad & groventré och en trappa upp väntar ett underbart vardagsrum med öppen planlösning mot kök, två sovrum och bad. En väl tilltagen altan finns på huset södra och västra gavel vilket ger bästa förutsättningar för umgänge i solen, dessutom med Kåsjön och badplats bara ett stenkast bort. Ett helglasat uterum som nås från vardagsrummet förlänger sommaren och blir en given plats även under regniga sommarkvällar.
Detta är ett boende för den aktiva familjen som söker gott om utrymme, rogivande omgivningar, närhet till skolor och kommunikationer, vandringsleder och motionsspår men som samtidigt vill ha närheten till storstadens allomfattande utbud. Ett härligt hus att trivas i många år framöver!
Bergvärme, garage, uterum, härliga altaner och braskamin blir en bonus.
Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.