Falkenbergsvägen 4 / Östra Frölunda / Svenljunga

Charmig sekelskiftesvilla

Slutpris
430 000 kr
Boarea/biarea
112/14 kvm
Driftkostnad
27 930 kr/år
Tomtarea
761 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Falkenbergsvägen såldes av oss 2018-10-31. Se alla våra försäljningar i Östra Frölunda samt även på Falkenbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Falkenbergsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna sekelskiftesvilla med karaktär och vacker omgivning. Fastigheten är fint inramat i på-landet-miljö och på tomten inbjuder lusthus, växthus och damm till en rofylld känsla.

Rymlig bostad med praktisk planlösning, i huset erbjuds kamin, rum med trägolv samt vacker glasad veranda som välkomnar dig in.

I Östra Frölunda finns skola, fritidshem, bibliotek, bad och fiske i flertalet närliggande sjöar, bygdegård mm. Närmaste mataffär finns i Mjöbäck ca 10-12 min samt ca 15-20 min till mataffär i Svenljunga.

Vänligen boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.