Björndammsterrassen 106 / Björndammsterrassen / Partille

Ljus och rymlig 4:a med solig terrass!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 934 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Björndammsterrassen såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en trivsam 4:a i populära Björndammsterrassen! Lägenheten har en härlig och stor terrass i soligt läge med trevlig vy mot naturen. Invändigt finns tre sovrum, ett härligt och stort vardagsrum, två badrum, kök med matplats och en klädkammare. Ett utav sovrummen har egen entré och eget badrum vilket är väldigt praktiskt för tonåringen eller för den som önskar ett eget kontor med egen ingång.
Det finns även möjlighet att inreda vinden och skapa ytterligare 2-3 rum. Bilen parkeras smidigt i det varmgarage som ingår i avgiften.

Området är barnvänligt och lugnt med bekvämt promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i föreningen, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att man når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.