Björndammsterrassen 2 / Björndammsterrassen / Partille

Välplanerad 3:a med två uteplatser!

Slutpris
2 730 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 847 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Markplan)
Såld
2019-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på björndammsterrassen såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga 3:a i markplan med både uteplats och inglasad balkong! Bostaden har gavelläge och egen ingång i markplan vilket ger radhuskänsla. Lägenheten har ett snyggt badrum som totalrenoverades 2016. Här finner man också två sovrum, vardagsrum, kök och klädkammare. Goda förvaringsmöjligheter finns i förråd vid entrén och vid balkongen. Parkeringsplats i garage ingår i avgiften.

Barnvänligt och lugnt område med bekvämt promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i området, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att ni når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.