Gamla Kronvägen 47A / Centrala Partille / Partille / Nyproduktion

Nyproducerad och modern 3:a

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 645 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gamla Kronvägen såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Gamla Kronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Partille är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Gamla Kronvägen 47A finner man denna nyproducerade lägenhet som bl.a. erbjuder modern utrustning, öppen planlösning och balkong i söderläge. Bostaden har oanvända ytskikt och en vidsträckt utsikt från flera fönster. Kök och vardagsrum har öppen planlösning, perfekt för umgänge med vänner och familj. Badrummet är helkaklat badrum och bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har lägenheten flera garderober och en rymlig klädkammare.

Brf Glädjen ligger i ett expansivt område med härlig citykänsla där man har nära till mataffärer, butiker, träning, idrott, kultur, naturområden och kommunikationer. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många grannar. Välkommen att uppleva Partilles nya stadsdel; Partille Port!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.