Catrin Tengfjord, ansvarig mäklare i Partille
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Catrin Tengfjord

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Furulund—

Partille




Furulund— Partille


Förberedd försäljning

Furulund— Partille


Referensnummer
551 040
Boarea
66.3 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Furulund

Furulund - det strategiska läget mellan stad och natur


01
Fördelar med området
Fiske Motionsspår Bussar Gym Cykelbanor Golf Skidspår Simhall Ridning Ishall Badstrand Cykelstigar (mtb) Tågstation Bowling Nära flygplats

02
Furulund

På höjden i söder, mellan E20 i Partille och riksväg 40 i Landvetter ligger Furrulund. Här finns många mysiga bostadsområden som till exempel Morkullesträcket, Skogsduvevägen, Pepparkaksstaden, Nävervägen, Hyggesvägen, Gryningsvägen, Furumossen, Timmerslätt, Fjällvinden och Ridhusvägen. Furulund består av en blandad bebyggelse av bostadsrätter, radhus, parhus och friliggande villor. Här bor man omgiven av vacker natur och mycket skog som breder ut sig västerut över Knipeflågsbergen och Delsjöområdet och österut ända till Lerum och Härrydas kommungränser.


03
Natur och fritid

Furulund erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och ett optimalt läge för den friluftsintresserade. Här finns närhet till flera sjöar som Prästtjärn, Kåsjön och Maderna. Här erbjuds fiske, bad och skridskoåkning. Kåsjön är ett särskilt populärt utflyktsmål för badsugna gäster då det finns hopptorn, badbryggor och kiosk och toaletter.

Det finns gott om promenadvägar och cykelvägar i hela Furulund och det finns även motionsspår. Mellan Prästtjärn och Kåsjön finns många och även en upplyst bana. Det är heller inte långt härifrån till de välutbyggda vandringslederna Bohusleden, Vildmarksleden och den nyare stadsnära Gotaleden med sina 71 kilometer mellan Göteborg och Alingsås. I Furulund finns Partille ridklubb och här ordnas tävlingar och diverse evenemang. För den golfbitne är det inte långt till Öjersjö golfbana med restaurang. I Björndammen finns simhall med simskola och vattengymnastik. Furulund erbjuder dessutom en mycket populär skatepark.

För den som önskar shopping finns Allum köpcenter och Partille centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och service. Här finns frisörsalonger, apotek, nagelsalonger, systembolag, kemtvätt, livsmedelsaffärer och mycket mer. Som boende i Furulund är det inte långt till Partille Arena som invigdes 2016. Därefter har arenan hållit en rad sportevenemang och konserter i världsklass.


04
Kommunikation

Till Göteborg kan man ta sig med buss via Partille centrum med bussarna 511, 513 och 515. Från Furulund till Partille centrum tar det ca 10-15 minuter. Linje 513 går vidare till Heden i Göteborg och tar ca 26 minuter eller så kan man åka med ”Gul express” som går till Nordstan på ca 10-15 minuter. Från Partille station kan man också ta pendeln på ca 10-15 minuter. Till Landvetter resecentrum går buss 511 och tar ca 20 minuter..


05
Familjeliv och service

I Furulund finns fyra kommunala förskolor; Nävervägens förskola, Hyggesvägens förskola, Fridåsens förskola och Timmerslättsförskola samt Sandfallet som är en fristående förskola samt föräldrakooperativ. För de lite äldre barnen finns Furulundsskolan för åk 1-6.

I Furulund finns en egen vårdcentral och ett äldreboende. Centrumet i Furulund är charmigt småskaligt med en mindre livsmedelsaffär och en pizzeria. Allum rekommenderas för de större inköpen.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Catrin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.