Hubertusvägen 9 A

Hubertusvägen 9 A

Slutpris

3 510 000 kr


Partille Centralt— Partille

Hubertusvägen 9 A


Slutpris
3 510 000 kr

Partille Centralt— Partille

Bullerbykänsla mitt i centrum

I detta charmiga gavelradhus i bostadsrättsform, som är i fint skick, får man ett ljust och mysigt hem i populära bostadsrättsföreningen Kolvringen i centrala Partille.
Här bor man i tre plan med inredd bostadsyta på 110 kvm med kök och vardagsrum på entréplan, två sovrum och helkaklat badrum på övre plan samt ett allrum, förråd, grovingång och tvättstuga med toalett i källarplan.
På tomten finns två altaner, förrådsbyggnad, lättskött och plan gräsmatta som inhägnas av häck. På baksidan av huset finner man sin egna parkeringsplats. Välkommen till ett hem att trivas i med närhet till allt!


Boarea/biarea
74/35 kvm
Avgift
4 096 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-14

Mäklarhuset Partille

Denna radhus på Hubertusvägen såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Hubertusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.