Hubertusvägen 9 A / Partille Centralt / Partille

Bullerbykänsla mitt i centrum

Slutpris
3 510 000 kr
Boarea/biarea
74/35 kvm
Avgift
4 096 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Hubertusvägen såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Hubertusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Partille Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I detta charmiga gavelradhus i bostadsrättsform, som är i fint skick, får man ett ljust och mysigt hem i populära bostadsrättsföreningen Kolvringen i centrala Partille.
Här bor man i tre plan med inredd bostadsyta på 110 kvm med kök och vardagsrum på entréplan, två sovrum och helkaklat badrum på övre plan samt ett allrum, förråd, grovingång och tvättstuga med toalett i källarplan.
På tomten finns två altaner, förrådsbyggnad, lättskött och plan gräsmatta som inhägnas av häck. På baksidan av huset finner man sin egna parkeringsplats. Välkommen till ett hem att trivas i med närhet till allt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration