Nygårdsvägen 24E

Nygårdsvägen 24E


Lexby— Partille

Nygårdsvägen 24ELexby— Partille

Trevligt radhus i barnvänliga Lexby!

Varmt välkommen till detta trevliga radhus med fyra rum och kök i barnvänliga och populära Lexby! Här stiger du in i ett hem där man lätt kan trivas. Huset bjuder på fyra bra rum och kök, en övervåning med fantastisk takhöjd och ljusflöde och en källarvåning som erbjuder det där extra praktiska utrymmet med ett extra allrum/sovrum. Området är mycket populärt på grund av sin barnvänlighet med så gott som helt bilfria innergårdar, närhet till flera skolor, köpcenter och kommunikationer.
Ett stort plus för detta hus och bekväma boende är att värmen och vatten ingår i samfällighetsavgiften och att samfälligheten sköter underhåll av tak, samt snöröjning och skötsel av gemensamma ytor. Här är det lätt att hälsa på grannar, enkelt för barnen att få kamrater och att komma ut i naturen. Lexbybergen bjuder på fina utflyktsmål och vandringsleder. I närområdet finns skola, förskola, affär och pizzeria. Med pendeltåget når man Göteborg på bara tio minuter och Allum med dess stora utbud av affärer och restauranger finns på gångavstånd.
Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!


Boarea/biarea
108/30 kvm
Driftkostnad
48 922 kr/år
Tomtarea
110 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Partille

Denna radhus på Nygårdsvägen såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Nygårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad