Östra Annebergsvägen 17 / Anneberg / Partille

Slutpris
1 475 000 kr
Referensnummer
121 434
Boarea
83.6 kvm
Avgift
3 832 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Annebergsvägen 17 såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Partille

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det centralt belägna Anneberg ligger denna fina lägenhet som är genomgående smakfullt renoverad. Den trevliga planlösningen är ljus och öppen och erbjuder gott om plats för umgänge med familj och vänner. Från köket når man den inglasade balkongen i söderläge som vetter mot gården. Här finns också badrum med tvättavdelning. Ett trivsamt boende på tredje våning i en välskött föreningen där närheten till buss, skola och Allum också bidrar till trevnaden.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.