Sättingsvägen 50 / Stenliden / Partille

Stort och luftigt radhus för hela familjen med bästa solläge!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
129/30 kvm
Driftkostnad
35 013 kr/år
Tomtarea
163.6 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sättingsvägen såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Sättingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenliden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till barnvänliga Stenliden där vi har nöjet att erbjuda er ett radhus om tre plan med en praktisk och välfungerande planlösning med gott om plats för alla! Mellanvåningen badar i ljus och denna våningen är navet i bostaden där familj och vänner samlas. Här finns ett rejält och praktiskt kök med flera fönster, stort badrum samt stort och rymligt vardagsrum som går att möblera generöst. Det går med fördel att ställa in en stor hörnsoffa och väl tilltaget matsalsbord.

I anslutning till detta rummet finns utgång till den härliga uteplatsen. En oas med mycket sol och plats för grillen och sommarmöblerna. Det finns också möjlighet att påta i den lilla trädgården och som är fint upplyst om kvällen. Övervåningen disponerar tre bra sovrum och ett badrum och entréplan hyser allrum och hobbyrum, som också kan nyttjas som gästrum. Denna våning kan fungera väl för tonårshänget, dataspel eller lekrum.

Plats för 2 bilar på uppfarten och garage i anslutning. Läget är optimalt med närheten till natur, social service och kommunikation. Allum köpcenter är bara några minuter bort och Göteborg city når man snabbt och smidigt med både bil och buss. Området erbjuder grönytor, lekplatser och härliga omgivningar för både små och stora och då gatan är en återvändsgata så är det inte störande biltrafik.
Välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Furuskog

Furuskog- det strategiska läget mellan stad och natur

Furuskog

Furuskog är ett villaområde med ett centralt läge i Partille. Husen ligger på berget upp mot Furulund och ger många husägare utsikt över nejden. Här finns blandat äldre bebyggelse med trähus och stora trädgårdar och tidstypiska stora 70-talshus i sten. Oftast har man gångavstånd på stigar eller gångvägar ner till köpcentret, Allum eller Partille centrum. Här finns, som överallt i Partille, närheten till både, natur, service och kommunikationer.

Natur och fritid

Furuskog erbjuder närhet till ett stort utbud av aktiviteter och ett bra läge för den friluftsintresserade. På cykelavstånd finns flera sjöar som Prästtjärn, Kåsjön och Maderna. Här erbjuds fiske, bad och skridskoåkning. Kåsjön är ett särskilt populärt utflyktsmål för badsugna gäster då det finns hopptorn, badbryggor och kiosk och toaletter. I närliggande Furulund finns gott om promenadvägar och cykelvägar och det finns även motionsspår. Mellan Prästtjärn och Kåsjön finns många och även en upplyst bana. Det är heller inte långt härifrån till de välutbyggda vandringslederna Bohusleden, Vildmarksleden och den nyare stadsnära Gotaleden med sina 71 kilometer mellan Göteborg och Alingsås. I Furulund finns också Partille ridklubb och här ordnas tävlingar och diverse evenemang. För den golfbitne är det inte långt till Öjersjö golfbana med restaurang. I Björndammen finns simhall med simskola och vattengymnastik där det dessutom erbjuds en mycket populär skatepark. För den som önskar shopping finns Allum köpcenter och Partille centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och service. Här finns frisörsalonger, apotek, nagelsalonger, systembolag, kemtvätt, livsmedelsaffärer och mycket mer. Som boende i Furulund är det inte långt till Partille Arena som invigdes 2016. Därefter har arenan hållit en rad sportevenemang och konserter i världsklass.

Kommunikation

Till Göteborg kan man ta sig med buss via Partille centrum med bussarna 511, 513 och 515. Från Furulund till Partille centrum tar det ca 10-15 minuter. Linje 513 går vidare till Heden i Göteborg och tar ca 26 minuter eller så kan man åka med ”Gul express” som går till Nordstan på ca 10-15 minuter. Från Partille station kan man också ta pendeln på ca 10-15 minuter. Till Landvetter resecentrum går buss 511 och tar ca 20 minuter.

Familjeliv och service

I Furuskog finns tre kommunala förskolor; Ensittarevägens- ,Björndammens- och Timmerslätts förskolor samt Sandfallet som är en fristående förskola samt föräldrakooperativ. För de lite äldre barnen finns Furulundsskolan för åk F-6 och Björndammens skola åk F-6. I Furulund centrum finns en egen vårdcentral och ett äldreboende. Centrumet i Furulund är charmigt småskaligt med en mindre livsmedelsaffär och en pizzeria. Allum rekommenderas för de större inköpen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.