Skuleberget 18

Skuleberget 18

Slutpris

3 350 000 kr


Furulund/Skuleberget— Partille

Skuleberget 18


Slutpris
3 350 000 kr

Furulund/Skuleberget— Partille

Huset som har allt en barnfamilj kan önska sig! Hemmet är trivsamt inrett, det är öppet och ljust i vardagsrum och kök med en kamin i husets mitt. Fyra sovrum som passar barnen i olika åldrar, vill man ha fem sovrum kan man sätta upp en vägg på övre plan. Två allrum och ett vardagsrum ger utrymme för alla till samvaro och olika aktiviteter. Två fräscha, helkaklade badrum fyller väl familjens behov liksom de tre utrymmena för förvaring. Det fina uterummet ger möjlighet till avkoppling där man kan njuta på sommarkvällar och av vårsolen och höstens sista solvärme. En liten lättskött trädgård ger plats för barnens lekar liksom de gemesamma ytorna i det närmaste bilfria grannskapet. För barnkalas eller andra sammankomster finns en kvarterstuga.
Huset har inga bärande väggar vilket gör att man lätt kan anpassa planlösningen och det är byggt med tanken att att hålla energiförbrukningen låg. Bilen har man i garage i länga eller på P-plats.


Boarea/biarea
151/20 kvm
Driftkostnad
32 600 kr/år
Tomtarea
216 kvm
Rum
7 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1 1/2 plans med sutterrängplan
Såld
2014-06-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.