Smedjegårdsvägen 17C

Smedjegårdsvägen 17C


Lexby— Partille

Smedjegårdsvägen 17C



Lexby— Partille

Fräscht renoverat radhus med ett fritt läge i barnvänligt område!

Snyggt renoverat och mycket fräscht radhus presenteras nu på Smedjegårdsvägen 17C i Lexby. Läget är absolut bland de allra bästa i området med fritt läge på både fram- och baksidan. På framsidan har man naturen och fotbollsplan som närmaste granne och på baksidan finns en gemensam yta med gräsmatta. Här är det bara att flytta rakt in och trivas från första stund!

En hemtrevlig tambur hälsar välkommen och bjuder in till hallen och entréplanet. På denna våningen finns ett underbart nyrenoverat kök och badrum i stilrent utförande. Här finns också ett fint ljust sovrum med utgång till den härliga uteplatsen på baksidan.

En trappa upp finns övervåningen med ett stort vardagsrum med högt i tak och mycket ljusinsläpp från stora fönster. Härifrån nås balkongen som vetter mot baksidan med fri vy över området. Här finns också två bra sovrum.

På den nedersta våningen finns ytterligare ett stort bra rum som med fördel kan användas som hobbyrum eller kontor. Den gemensamma tvättstugan och cykelförrådet nås via detta rum.

Om du söker en oas och vill ha ett bekvämt boende med närheten till allt, så som skolor (Lillegårdsskolan F-5, Lexby skola 6-9 och flera förskolor) kompisar till barnen, service och köpcentrumet Allum och kommunikationer samt vild och vacker natur. Då har du hittat ditt drömboende här!

Välkommen hem!


Boarea/biarea
87/28 kvm
Driftkostnad
43 668 kr/år
Tomtarea
76 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-06-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.