Tage Madsens väg 21 c / Centralt / Partille

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
206 285
Boarea
76.9 kvm
Avgift
2 490 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan delvis med källare
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tage Madsens Väg såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Tage Madsens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välplanerade bostadsrättsradhus beläget i ett barnvänligt område med närhet till det mesta. Här finns ett snyggt kök och vardagsrum på entréplan och det övre planet har 2 sovrum, badrum och ett inrett loft. Dessutom finns bra med förvaringsmöjligheter i källaren samt ytterligare ett förråd. Härlig altan och gräsmatta bidrar till huskänslan. Här har man förskolor, skola, buss och Allum på gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.