Timmerslätt 37C / Furulund-Timmerslätt / Partille

Ljus 5:a i Bullerby-idyll

Slutpris
2 825 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
5 433 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2018-11-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på timmerslätt såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på timmerslätt

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furulund-Timmerslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevliga Timmerslätt finner ni denna ljusa lägenhet med balkong. I avgiften ingår garage, bredband, värme, vatten och TV via fiber. Lägenheten är belägen i ett fördelaktigt och insynsskyddat läge och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger stora sociala ytor. Entréplan erbjuder kök, vardagsrum, sovrum och badrum med tvättavdelning. På övre plan finns ett kontor/förråd, ett allrum och två sovrum, varav ett av sovrummen har en rymlig klädkammare. Stabil HSB-förening där gemenskap och trivsel präglar föreningen.
Timmerslätt är ett populärt och barnvänligt område med trevliga omgivningar, flera lekplatser och bilfria innergårdar. På kort gångavstånd finns kollektivtrafik, förskola, skola och Furulund centrum. Köpcentrumet Allum finns också i närområdet. Välkommen att boka tid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration