Lövåsvägen 23 / Sandared / Borås

Välskött, stort hus med härlig utsikt och ett sjönära läge i populära Sandared

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea/biarea
280/57 kvm
Driftkostnad
31 487 kr/år
Tomtarea
1 339 kvm
Rum
10 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna villa på lövåsvägen såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Sandared samt även på lövåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor, välskött och tilltalande villa om totalt ca 280 kvm. fördelat på 10 rum och kök varav 5-6 st sovrum.

Huset har två balkonger och en underbar altan som löper längs husets hela sydost- och sydvästsida, båda sidorna har en go utsikt över sjön.
Asfalterad gårdsplan med plats för flera bilar och ett anslutande garage, ytterligare två garage ligger i souterrängplanet.

Huset bör ses och upplevas på plats med den vackra utsikten, de luftiga sällskapsytorna, köket och alla övriga utrymmen.
Lägg sedan till de redan utförda renoveringarna såsom nytt yttertak, isolerfönster och en effektiv bergvärmeanläggning från IVT, så bor man bra under en lång tid framöver.

Bostaden passar utmärkt för dig som gillar utrymme, den större familjen eller dig som vill etablera din verksamhet hemma.

Bostaden ligger högt och fint med närhet till skola, underbara badplatser, bra matbutik, bank, diverse idrottsklubbar och fina vandringsleder samt allmänna kommunikationer till både Borås och Göteborg.

Huset är besiktigat och protokoll delges samtliga spekulanter i samband med visningen.

Varmt välkomna att boka er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sandared

Ca 1 mil väster om Borås finner ni samhället Sandared - en mysig ort belägen utmed Viaredssjön.

Affärer & Service

I Sandared finns det mesta man kan tänkas behöva. Här finns bl.a. en välsorterad ICA-butik, bank, vård- och tandvårdscentral, apotek, restauranger, butiker och gym m.m.

Sport och fritid

Sandared är ett aktivt samhälle med många möjligheter till olika fritidsaktiviteter. Här erbjuds simhall, idrottshall, bibliotek, tennisklubb, skid- och orienteringsklubb med sportstuga, idrottsföreningen Sandareds IF med fina fotbollsplaner på Sandevi och en aktiv intresseförening. Vid Viaredssjön finns dessutom flertalet fina badplatser.

Kommunikation

Tack vare ortens placering utmed järnvägen mellan Göteborg och Borås har Sandared en egen järnvägsstation och mycket goda kommunikationsmöjligheter, både med buss och tåg.

Familjeliv

I Sandared finns flera förskolor bl.a. en ur-och-skur-förskola med närhet till grönområden och lekplatser. På Sandaredsskolan erbjuds klasserna F-6 och strax intill finns Sandgärdsskolan med högstadie och klasserna 7-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.