Göteborgsvägen 45

Göteborgsvägen 45

Slutpris

4 510 000 kr


Sävedalen— Partille

Göteborgsvägen 45


Slutpris
4 510 000 kr

Sävedalen— Partille

Stor 4-5rumslägenhet i hög standard och centralt läge!

Mitt på Sävedalens köpgata ligger denna stilrena och moderna fyra, som kan göras till femma, i ett hus med hög standard i och med byggåret 2011! Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en social atmosfär där vänner och familj kan socialisera med kocken. Bostaden har fönster i tre väderstreck, vilket ger ett fint ljusflöde över bland annat de öppna ytorna. Dessutom är här dubbla balkonger där ni kan njuta av morgonkaffet likväl kvällskoppen till solens strålar och frisk luft. Med tillträde sommar 2023, ges gott om tid för dig som ska sälja befintlig bostad att göra just detta.
Ytterligare ett plus är att det finns hiss och att det till lägenheten ingår en p-plats. Söker ni ett bekvämt boende med hög standard för hela familjen är detta den perfekta lägenheten.

Här bor ni på Sävedalens köpgata som kantas av både butiker, restauranger, caféer, mataffärer och bra kommunikationer. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
112 kvm
Avgift
6 487 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-01-22

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Göteborgsvägen såldes av oss 2023-01-22. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Göteborgsvägen.

Boka värdering
Kajsa Andersson, ansvarig mäklare i Partille

Kajsa Andersson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.