Båtsmansvägen 1

Båtsmansvägen 1

Slutpris

6 180 000 kr


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Båtsmansvägen 1


Slutpris
6 180 000 kr

Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Rymlig familjevilla i soligt läge!

Välkommen till Båtsmansvägen 1 och denna rymliga familjevilla med ett centralt härligt läge i Sävedalen. Entréplan välkomnar med ett trevligt kök, stor matplats med utgång till altan i söderläge, vardagsrum och badrum. En trappa upp väntar 3 rymliga sovrum och en toalett och i källarplan finns ett rymligt allrum, dusch med bastu, stor tvättstuga och förråd/gym.
Flera skolor, förskolor och all tänkbar social service finns en kort promenad bort och vill man njuta av naturområden, badsjöar och svampskogar så finns Delsjöns naturreservat och Härlanda tjärn på cykelavstånd.
Bilen parkeras smidigt på uppfarten, trädgården är lättskött med gräsmatta och planteringar och trevliga grannar får ni på köpet. Busshållplats finns ett stenkast bort och från Vallhamra torg trafikerar Svart Express som tar er in till centralen på 15 minuter.
Varmt välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
145/90 kvm
Driftkostnad
48 650 kr/år
Tomtarea
716.5 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Båtsmansvägen såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Båtsmansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.