Blankavägen 46 / Sävedalen / Partille

Slutpris
4 600 000 kr
Referensnummer
173 939
Boarea/biarea
123/69 kvm
Driftkostnad
38 617 kr/år
Tomtarea
570 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-03-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Blankavägen 46 såldes av oss 2014-03-19. Se alla våra försäljningar i Sävedalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta charmigt renoverade 40-tals hus i hjärtat av Sävedalen. Här är det bara att flytta in och göra sig hemmastadd. Stort härligt kök med utgång till insynsskyddad altan i västerläge. Vardagsrum, sovrum och allrum på entréplan och en övervåning som är inredd till ett stort rum men kan göras om till två sovrum och allrum. Källaren är inredd med praktisk groventré, allrum, WC, tvättstuga/badrum i behov av renovering och ett pannrum/förråd. Under den utbyggda delen finns en oinredd källare på ca 20 kvm som skapar möjligheter för den växande familjen. Lättskött trädgårdstomt med äppelträd och praktisk stenläggning vid entrén och parkeringsplats.
Med dess perfekta läge nära skola, socialservice, kommunikation och naturen inpå knuten finns här alla möjligheter att skapa ett drömboende för dig och din familj.
Välkommen till Blankavägen 46!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.