Brattåskärrsvägen 71

Brattåskärrsvägen 71

Slutpris

5 950 000 kr


Sävedalen— Partille

Brattåskärrsvägen 71


Slutpris
5 950 000 kr

Sävedalen— Partille

Här på Brattåskärrsvägen 71 i barnvänliga och populära Sävedalen ligger denna stilrena familjevilla som renoverats genomgående de senaste åren. Härligt, fritt läge med vidsträckt utsikt över Sävedalen. Entréplan erbjuder en ljus och rymlig entré, två sovrum och ett stort och lyxigt badrum med både dusch och badkar. Socialt övre plan med vardagsrum med utgång till stor balkong, sovrum, badrum och ett toppmodernt kök med stor matplats intill. Från köket når man en härlig altan med plats för både umgänge och lek. Gräsmatta med lekstuga och plats för studsmatta, roar de små.
Här bor man med Vallhamra torg och all socialsservice som skolor, vårdcentral och affärer på bekvämt gångavstånd. Busshållplats med buss 515 alldeles utanför husknuten och Svart express som tar er snabbt och smidigt in till Göteborg, underlättar i vardagen. Bergvärme, garage och soligt läge får ni på köpet! Vill man bara flytta in och börja trivas och njuta från första stund, så är detta huset för er!
Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
75/32 kvm
Driftkostnad
39 650 kr/år
Tomtarea
923 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-06

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Brattåskärrsvägen såldes av oss 2020-02-06. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Brattåskärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.