Eriksvägen 34 / Sävedalen / Partille

Rymlig villa med härligt utsiktsläge i Sävedalen

Slutpris
7 350 000 kr
Boarea/biarea
172/5 kvm
Driftkostnad
29 700 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Eriksvägen såldes av oss 2019-06-01. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Eriksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en solig och lättskött tomt med härlig utsikt har vi nöjet att erbjuden en rymlig och välplanerad familjevilla till försäljning. Huset som har en boyta på 172 kvm, ligger med perfekt läge som näst sista hus på återvändsgata. Här ryms den stora familjen då huset i dag har fyra sovrum, som lätt kan bli fem. Stort härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, allrum på övre plan och tvättstuga med separat entré är bara något av det som erbjuds. För egenföretagaren finns möjlighet till att inreda en del av garaget till kontor eller ytterligare ett sovrum för den som önskar.
Läget är optimalt, med Ugglumsskolan bara några hundra meter bort, Baggelidens fina lekplats utanför knuten och flera förskolor i närområdet. Sävedalens köpgata med restauranger, affärer, kommunikation och socialservice finns på promenadavstånd från hemmet. Allt detta endast 5 minuters bilfärd in till city.
Välkommen att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.