Eriksvägen 28

Eriksvägen 28


Sävedalen— Partille

Eriksvägen 28Sävedalen— Partille

Välplanerad trevlig familjevilla i centrala Sävedalen!

Rymlig familjevilla med centralt trevligt utsiktsläge på populär återvändsgata i Sävedalen väntar här på sina nya ägare. Generösa sociala ytor, 3-4 sovrum och ett stort allrum gör detta till det perfekta hemmet för den stora familjen. Här finns stor potential i detta välbyggda hus där det finns alla förutsättningar för ett framtida drömboende.
Bergvärme ger låga driftskostnader, praktiskt med garage i anslutning och platt, lättskött tomt underlättar i vardagen. På Eriksvägen 28 finns allt på gångavstånd från hemmet. Ugglumsskolan, förskolor och busshållplats finns bara en kort promenad bort. Både Ica, Willys, flera restauranger, gym och annan social service finns alldeles utanför husknuten ner på Sävedalens köpgata. Buss 513 tar er snabbt och smidigt in till Göteborg eller Allums köpcentrum och till busshållplatsen går man på 2-3 minuter.
Varmt välkomna att boka er på visning!


Boarea/biarea
153/68 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
785 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-02-23

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Eriksvägen såldes av oss 2023-02-23. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Eriksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad