Gustavsvägen 6 / Sävedalen / Partille

Härlig 30-tals villa i centrala Sävedalen

Slutpris
7 900 000 kr
Boarea/biarea
195/122 kvm
Driftkostnad
38 448 kr/år
Tomtarea
1 019 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Gustavsvägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Gustavsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga och ljusa 30-tals villa, det perfekta hemmet för den stora familjen. Här väntar ett övre plan med 4 rymliga sovrum, badrum och allrum. Entréplan med två stora allrum, varav ett med öppen spis. Nyrenoverat härligt kök med stor matplats och utgång till altan, delvis under tak, här finns även en gästtoalett och en stor möblerbar hall.
På Gustavsvägen 6 får man generösa ytor, härliga sällskapsutrymmen och gott om förvaring i den helrenoverade källaren. Här finns både allrum, hobbyrum och en totalrenoverad tvättstuga i kombination med dusch/bastu. På Gustavsvägen 6 har man flera originaldetaljer bevarade som djupa fönsternischer, högt i tak och fina snickerier, bergvärme som ger låga driftskostnader och busshållplats bara ett stenkast bort, blir en bonus.
Centralt läge vid lugn gata med inhägnad och insynsskyddad trädgård, carport med förråd och parkeringsplats för 2 bilar. Sävedalens gågata med all social service som affärer, restauranger, delikatessbutik finns på gångavstånd.
Välkommen att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sävedalen

Naturskön och attraktiv familjeidyll alldeles utanför Göteborgs stadsgräns.

Sävedalen - naturskön familjeidyll med bra service

Det trivsamma och populära Sävedalen ligger precis utanför Göteborgs stadsgräns. Ett levande samhälle med bra kommunikationer och service. I villaområdena hittar man en skön blandning av gamla 20-tals villor och modern design blandat med både äldre och moderna radhusområden och bostadsrätter. Sävedalens Köpgata löper genom samhället och här finns det mesta. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i, med naturen och Göteborg i nära anslutning.

Natur och fritid

Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen, ett trivsamt område med skog och promenadstigar. I Delsjöreservatet och Skatåsområdet finns belysta motionsspår och populära vandringsleder. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. I Sävedalen finns ett rikt föreningsliv. Vid Vallhamra Idrottsplats finns något för alla, till exempel fotbollsplaner, ishall och multiinomhushall.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med både bil och buss. Bussen tar dig snabbt och smidigt runt i kommunen samt in mot de centrala delarna av Göteborg. På mycket kort gångavstånd hittar du närmsta busshållplats där buss 513 eller 515 tar dig till Allum/Partille Centrum på fem minuter, eller till centrala Göteborg på ca 15 minuter.

Familjeliv och service

Vart man än bor i Sävedalen så har man promenadavstånd till förskola och skola. Här ligger Finngösa-, Källvägens- Sotenäs- och Ugglums förskola. I södra Sävedalen finns totalt fem förskolor; Kullegårdens-, Soldatängens-, Ugglumsledens-, Kvarnängens och Vallhamra förskola. Ugglums skola och Vallhamra skola erbjuder klasser från förskola till årskurs nio. Sävedalens köpgata är en levande affärsgata där man finner all tänkbar service så som mataffär, restauranger, bensinstation, café, butiker och blomsteraffär. Något man inte får missa är de berömda semlorna på Cederleüfs konditori, glassen på Triumf eller "Gôtt mos" på Oves! Varje vår och höst arrangeras en välbesökt marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg finns ett handelscentrum med moderna bostadsrätter omkring. Här ligger bland annat en välsorterad mataffär, restauranger, apotek, frisör, tandläkare och vårdcentral. För specialist- och akutvård vänder man sig till Östra Sjukhuset.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.