Knektevägen 3 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Slutpris
3 750 000 kr
Referensnummer
45 523
Boarea/biarea
168/1 kvm
Driftkostnad
47 800 kr/år
Tomtarea
205 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Knektevägen såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Knektevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära och barnvänliga Soldatängen där ett trevligt radhus är till salu. Det perfekta boendet för familjen då huset innehåller 4 sovrum, allrum, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöbel, 2 hygienutrymmen, kök och tvättstuga med groventré. Härligt altandäck och gräsmatta där man helt insynskyddat njuter varma dagar. Carport i länga och p-plats finns. På gångavstånd har man förskolor, skolor, affär och buss. Vill man njuta av den fina naturen i Delsjöterrängen når man det på ett par minuters promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.