Korsängen 50 / Sävedalen / Partille

Renoverat och trivsamt radhus i idylliska Sävedalen

Slutpris
5 320 000 kr
Boarea/biarea
120/23 kvm
Driftkostnad
38 700 kr/år
Tomtarea
141 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-02-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Korsängen såldes av oss 2018-02-13. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Korsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer ni om att få flytta in i ett renoverat radhus på Korsängen så behöver ni inte leta längre. Här får ni 143 välplanerade kvadratmeter med ett av områdets bästa läge. Ljust nyrenoverat kök, stort vardagsrum, allrum, två badrum och en underbar uteplats i söderläge, är bara något som väntar de nya ägarna. Bilen parkeras smidigt i garaget och det finns busshållplats nedanför området som snabbt och smidigt tar er in till stan eller Partille centrum och Allum. För de minsta finns flera lekplatser i det bilfria Byllerbyområdet , en alldeles utanför husknuten. För skolbarnen finns cykelbana som leder hela vägen fram till skolan. Gångavstånd till skog, affär och social service. Närhet till både till förskolor, grundskolor och Skatås/Härlanda tjärn finns på cykelavstånd.
Gå gärna in på www.korsangen.se och läs om detta trevliga radhusområde i Sävedalen.
Välkomna att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration