Korsängen 76 / Sävedalen / Partille

Slutpris
4 900 000 kr
Boarea/biarea
117/30 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Totalareal
149 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-04-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Korsängen såldes av oss 2019-04-04. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Korsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi ett av de populära radhusen på Korsängen till försäljning. Här får ni totalt 155 kvadratmeter med trevligt soligt läge i den övre delen av området. Rymligt kök med utgång till balkong, stort vardagsrum, allrum, två helkaklade badrum och en härlig altan i söderläge, är bara något av det som väntar de nya ägarna. Parkeringsplats och garage ingår och det finns busshållplats nedanför området som snabbt och smidigt tar er in till stan. För de minsta finns flera lekplatser i det bilfria Bullerbyområdet. För skolbarnen finns cykelbana som leder hela vägen fram till skolan. Närhet till skog, affär och social service. Gångavstånd både till förskolor, grundskolor och Skatås/Härlanda tjärn finns på cykelavstånd.
Välkomna att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration