Kroklyckan 15 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Ljust, lättskött och trivsamt parhus i BR-form

Slutpris
3 745 000 kr
Boarea
113.8 kvm
Avgift
6 996 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna parhus på Kroklyckan såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Kroklyckan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns äntligen ett välplanerat och naturnära BR-parhus med två uteplatser till salu på Kroklyckan. Ett praktiskt och lättskött boende med villakänsla!
På Kroklyckan 15 bor man i ett parhus i 2-plan och kan samtidigt åtnjuta de fördelar och den trygghet som det innebär att bo i bostadsrätt. Bostaden består av 4 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med matsalsdel, kök och 2 förrådsutrymmen. Utomhus umgås man gärna med familj och vänner på någon av bostadens två altaner. Här finns även gräsmatta med plats för plantering och studsmatta för de små.
Bilen parkeras smidigt i carporten alldeles intill och här finns även ett kallförråd. I området finns flera lekplatser, en liten fotbollsplan och boulebana.

Husen är naturnära men ändå centralt beläget med gångavstånd till förskolor, skolor, affär och busshållplats. Området ligger i populära södra Sävedalen som gränsar till Delsjöreservatet och Göteborgs östra gräns. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten