Kullegärdet 28 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Slutpris
3 750 000 kr
Referensnummer
113 361
Boarea
152 kvm
Driftkostnad
30 800 kr/år
Tomtarea
175 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med inrett vindsrum
Såld
2014-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Kullegärdet 28 såldes av oss 2014-04-30. Se alla våra försäljningar i Sävedalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga och trevligt renoverade radhus i attraktiva Sävedalen. Ett lugnt läge i trivsamt område, många barnfamiljer och trevliga grannar.
Huset har kök med utgång till altan, stort vardagsrum, 3-4 sovrum och en inredd vind som i dag används som allrum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter både på entréplan och övre plan, det finns även ett förråd i anslutning till entrén.
Altan på både fram- och baksida och liten trädgård med odlingsmöjligheter, garage i länga. Granne med förskola, nära till natur med promenadstigar och busshållplats.
För de minsta barnen finns det flera lekplatser i området, en alldeles utanför husknuten. För skolbarnen finns cykelbana som leder hela vägen fram till skolan. Närhet till skog, skola, affär och busshållsplats.
En lugn oas, bara några minuters bilfärd till Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.