Kullegärdet 64 / Sävedalen / Partille

Renoverat enplans hus med helt insynsskyddad uteplats

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea/biarea
118/13 kvm
Driftkostnad
35 925 kr/år
Totalareal
280 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kullegärdet såldes av oss 2019-02-03. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Kullegärdet

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi äntligen ett av de populära radhusen i vinkel på Kullegärdet med områdets bästa solläge till försäljning. Huset är beläget på en lättskött platt tomt med helt insynsskyddad trädgård på baksidan. Stort altandäck i sydvästläge där man njuter av soliga dagar från morgon till kväll och plats för både loungegrupp och matbord. Optimal planlösning med fyra sovrum, två badrum, kök och rymligt vardagsrum intill, allt i ett plan. Dessutom finns en klädkammare, ett förråd med groventré och en tvättstuga i anslutning till denna.
Bilen parkeras smidigt i garaget eller på tillhörande parkeringsplats. Busshållplats finns alldeles intill, där bussen tar er snabbt och smidigt in till stan. Gångavstånd både till förskolor, grundskolor och Skatås/Härlanda tjärn som finns på cykelavstånd. För de minsta finns flera lekplatser i området och för skolbarnen finns cykelbana som leder hela vägen fram till skolan. Närhet även till skog, affär och social service.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration